Ресурсна платформа за граѓани и медиуми

Македонија во 2005

На 14 февруари 2005 година, во Брисел, делегација на Република Македонија му ги предаде одговорите на Прашалникот од Европската комисија на Претседателот на Европската комисија Жозе Мануел Барозо.

 

14/02/2005