Ресурсна платформа за граѓани и медиуми

Македонија во 2015

На 2 јуни, 2015 година потпишан е Договорот од Пржино помеѓу лидерите на четирите најголеми политички партии во Македонија за разрешување на политичката криза во Македонијазајакната со објавувањето на „бомбите“ од неовластеното масовно прислушкување на комуникациите.

 

 

02/06/2015