Ресурсна платформа за граѓани и медиуми

Референдум

На 30 Септември 2018 се одржа консултативен Референдум за промена на името на државата во Република Северна Македонијана кој мнозинството од граѓаните кои гласаа се изјаснија позитивно.

30/09/2018