Ресурсна платформа за граѓани и медиуми

БЕСПЛАТНИ ДВОЧАСОВНИ ВЕБИНАРИ ЗА ПРЕГОВОРИТЕ СО ЕУ

Повик за учество на информативни сесии за НОВИНАРИ за демистификација на претпристапните преговори со ЕУ и новата преговарачка методологија.
Ако сакате да дознаете повеќе за процесот на ЕУ преговори и што носи новата преговарачка методологија, пријавете се на повикот на следниот линк:
22/10/2020