Ресурсна платформа за граѓани и медиуми

Гостување во подкастот „Нијанси на демократијата“: Учеството на медиумите во преговорите за членство на Северна Македонија во ЕУ

Во рамки на подкастот на ALDA „Нијанси на демократијата“, директорот на Евротинк Димитар Николовски и претседателот на BIRC Џељаљ Незири, разговараа за учеството на медиумите во преговорите за членство на Северна Македонија во ЕУ.
Епизодата е изработена во рамки на проектот #Media4EU.

12/01/2024