Ресурсна платформа за граѓани и медиуми

Разговор за динамиката, можностите, перспективите и позицијата на европските интеграции на Македонија

Разговор за динамиката на европските интеграции на Македонија, можностите, перспективите, позицијата на Бугарија, каде што гости беа Иван Стефановски, Извршен директор на ЕВРОТИНК – Центар за Европски стратегии и Бојан Маричиќ, Главен технички преговарач на Република Северна Македонија со ЕУ.

22/05/2020