Ресурсна платформа за граѓани и медиуми

Референдум

Одржан е референдум за влез во ЕУ со 66% од граѓаните кои на прашањето : „ Дали сте за членство на Република Хрватска во ЕУ“ одговориле со : да!

22/01/2012