Ресурсна платформа за граѓани и медиуми

На 29 март 2023, во хотелот „Холидеј Ин“ во Скопје, Евротинк – Центарот за европски стратегии, …

Центарот за европски стратегии-Евротинк започнува со реализација на проектот „Демистифицирање на (не) соседските односи на патот …